آنغوزه شیره ی گیاهی است که از تیغ زدن ریشه یا پایین ساقه و یا قطع ساقه گیاهان مولد آنغوزه از ناحیه یقه ی گیاه خارج می شود و برای تشنج و ضد عفونی کردن مفید است.
آنغوزه شیره ی گیاهی است که از تیغ زدن ریشه یا پایین ساقه و یا قطع ساقه گیاهان مولد آنغوزه از ناحیه یقه ی گیاه خارج می شود و برای تشنج و ضد عفونی کردن مفید است.
روش مصرف برای سم زدایی بدن:
محتویات داخل قوطی در آب ولرم حل و مصرف شود. و اگر مقداری از مواد ته نشین شد خورده نشود.
روش مصرف برای سردی دست و پای افراد بلغمی:
هر شب موقع خواب به اندازه یک الی دو نخود قورت داده شود.
روش مصرف برای درمان گرفتگی صدا بر اثر سرماخوردگی:
به اندازه پنج نخود در نصف لیوان آب جوش حل کرده و شب موقع خواب با آن غرغره شود.
موارد منع مصرف:
زنان باردار، زنان شیرده و کودکان