همه عناصر موجود در شیره انگور

شیره انگور همانطور که میدانید یکی از محصولات انگور است. این محصول را از آب انگور تهیه میکنند. انگور همیشه به عنوان یک میوه سرشار از مواد مغذی، ویتامین و املاح معدنی شناخته میشود. شیره انگور نیز یک ماده غنی است که عناصر زیادی در آن به وفور یافت میشود. مهمترین این عناصر عبارتنداز؛ انواع ویتامین مانند ویتامین A، ویتامینهای گروه B، ویتامین C، ویتامین K، آهن، منیزیم، پتاسیم، فسفر و کلسیم. شیره انگور با وجود همه این عناصر خواص زیادی برای سلامت شما دارد.
شیره انگور یا دوشاب، دارای طبع گرم و تر است. از خواص شیره انگور میتوان به درمان کمخونی، پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت حافظه و جلوگیری از حمله قلبی اشاره کرد.
طبع شیره انگور
طبع انگور گرم و تر است. بنابراین طبع شیره انگور نیز گرم و تر است. البته طبع شیره انگور از طبع میوه انگور گرمتر است. بنابراین افراد دارای طبع گرم نباید در خوردن این محصول زیادهروی کنند. از طرفی ترکیب شیره انگور با شیر یا خامه، طبع آن را ملایم میکند.
خرید شیره انگور اصل و تشخیص آن از شیره انگور تقلبی بسیار مهم است چرا که شیره های تقلبی نه تنها خواص درمانی شیره انگور را ندارند، بلکه در مواقعی مضر نیز می باشند.شیره انگور یکی از مفید ترین مواد غذایی برای کم خونی، قوای جسمی و جنسی ضعیف و بهبود عملکرد دستگاه های مختلف بدن مانند مغز و قلب است.از قدیم برای درمان بسیاری از بیماری ها و همچنین رشد کودکان و زایمان راحت تر و بهتر خانم های باردار استفاده از شیره انگور توصیه شده است.
تردیدی نیست که تشخیص شیره انگور خوب از بد کار چندان ساده ای نیست. بخصوص اینکه اغلب، خود فروشنگان نیز در این زمینه تخصص خاصی ندارند.اما قدیمی تر ها و یا تولید کنندگان شیره انگور تجربه ی کافی در این زمینه را دارند و میتوانند شیره خوب و بد را از طریق طعم، رنگ و غلظت و… تشخیص دهند.پس برای این کار تجربه حرف اول را می زند اما افرادی که تجریه کافی ندارند میتوانند با توجه به برخی نکات، تشخیص شیره انگور خوب و بد را تا حدی فراگیرند.برای یادگیری تشخیص شیره انگور اصل به نکات زیر توجه فرمایید:
ویژگی های شیره انگور اصل

طعم و مزه شیره انگور
شیره انگور نباید مزه یا طعم انگور را کامل از بین برده باشد. یعنی با خوردن یک قاشق شیره انگور باید طعم شیرین انگور را حس کنید.
بالا بودن شیرینی شیره انگور طبیعی است چون برای تولید آن انگور هایی که شیرینی زیاد دارند انتخاب میشوند و این انگور ها در زمان پخت به خاطر از دست دادن رطوبتشان، شیرین تر نیز می شوند.(جهت مشاهده مقاله آشنایی با ویژگی های شیره انگور مرغوب کلیک کنید)
رنگ شیره انگور
یکی از اساسی ترین راه های تشخیص شیره انگور اصل رنگ آن است. شیره انگور از انگور های سفید و یا سیاه یاقوتی گرفته می شود.
اما نهایتا رنگ شیره انگور به نسبت شیره خرما روشن تر است. رنگ شیره انگور در زمانی که طبیعی و درست به عمل بیاید عسلی مایل به قهوه ای یا مایل به خرمایی است.
خلوص شیره انگور

همانطور که می دانید برای تهیه شیره انگور از خاکی به نام خاک سفید استفاده می شود. این خاک اسیدیته انگور را می گیرد تا شیره ترش مزه نشود. برخی از تولید کننده ها معمولا به خوبی شیره را بعد از گرفتن اسیدیته تصفیه نمی کنند و همین امر باعث می شود که خاک در درون شیره با چشم تا حدودی دیده شود.
غلظت شیره انگور
در زمان پخت شیره انگور باید تا حد امکان رطوبت آن گرفته شود. این کار باعث می شود تا ماندگاری شیره انگور بالاتر برود و در ضمن شرایط نگهداری بهتری هم داشته باشد.
در روش های سنتی معمولا با دیدن غلظت بصورت چشمی و تجربی حرارت را قطع می کنند . اما در روش های صنعتی صحیح غلظت توسط دستگاه تعریف می شود و حرارت در زمان تعیین شده بصورت اتوماتیک قطع می شود.