دمنوش به لیمو

دمنوش به لیمو

  • 100 گرم
  • تازه
  • دم کردنی

فواید و خواص استفاده از دمنوش  گیاه دارویی به لیمو:

گیاه به لیمو چیست:به لیمو گیاهی است،به صورت درختچه ای رشدمی نماید و ارتفاع آن  به 2 متر می رسد.برگ های این گیاه در گره های 3 تایی و نوکدار می باشند.در صورت له کردن برگ این گیاه بوی خوشایندی از آن متصاعد می گردد.

دمنوش به لیمو:دررفع تپش قلب،سردرد‌ و سرگیجه-مشکلات عصبی و خستگی‌های روحی که در طول روز گرفتار آن هستیم بسیار مفید است.

به لیمو هیچ طعمی مثل لیمو نداشته و  این گیاه قرن هاست از آن در طب سنتی استفاده می‌شود.

از این گیاه در طب سنتی برای درمان سرماخوردگی/ تب/اضطراب/ سوهاضمه/ اسپاسم و بی خوابی استفاده می شود.

کاهش وزن:

یکی از بهترین داروی طبیعی برای کاهش وزن دمنوش به لیمو میتواند باشد.

طبع گیاه به لیمو:

دمنوش به لیمو در طب سنتی،طبیعتی گرم دارد.

خواص گیاه به لیمو

مهمترین خاصیت گیاه به لیمو:
یکی ازمهمترین خاصیت درمانی دمنوش به لیمو خاصیت آرام بخش بودن آن و تسکین دهنده اعصاب و روان ،درمان بی خوابی و ایجاد احساس نشاط  می باشد.
اگر دچار سرماخوردگی شده اید،می توانید از دمنوش به لیمو استفاده کنید.
اگر از نفخ معده رنج می برید از دمنوش گیاه به لیمو استفاده نماید.

استفاده از این دمنوش برای هضم غذا بسیار مفید می باشد.
استفاده از این  دمنوش باعث  تسکین سردردهای یک طرفه، میگرن و رفع سرگیجه  می باشد.

طبع به لیمو: به لیمو سرد است یا گرم؟
این گیاه پرخاصیت در طب اسلامی طبعی گرم دارد.

طریقه استفاده از دمنوش به لیمو

برای آماده کردن  دمنوش به لیمو ابتدا 10 تا 12 برگ خشک شده این گیاه را با آب ولرم تمیز کنید.البته مراقب باشید،این برگ ها شکسته نشود.اجازه دهید آب صددرصد به جوش آمده و بعد از آن برگ ها را در 1 لیتر آب جوش شده ریخته و اجازه دهید دمنوش دم بکشید و بعد از چند دقیقه با خیال راحت می توانید با عسل و نبات میل نموده و بهتر است،1 تا 2 ساعت قبل از خواب از این دمنوش استفاده نماید.

بهترین زمان استفاده از به لیمو:

قبل از خواب بهترین زمان استفاده از دمنوش به لیمو می باشد.گیاه به لیمو به خاطر طبع گرم بیشتر در زمستان در مناطق سردسیر استفاده می شود.

بهتراست،این گیاه را 1 ساعت قبل از خواب میل نمایید تا شب،خواب راحتی، داشته باشید.

به لیمو را از کجا تهیه کنیم:

در اکثر عطاری ها گیاه خوش طمع به لیمو یافت می شود.شما میتوانید این گیاه را از عطاری ها و یا از طریق اینترنت تهیه نمایید.بهترین و با کیفیت ترین برگ به لیمو در فصل بهار تولید خواهد شد.

مضرات استفاده از دمنوش به لیمو:

بیماران کلیوی و زنان باردار و شیرده از مصرف زیاد به لیمو در طول روز اجتناب نمایند.

به لیمو چیست؟

با وجود اینکه گیاه به لیمو بومی آمریکای جنوبی است، اما به دلیل اثرات و خواص دارویی قدرتمندی که به عنوان یک افزودنی غذایی دارد، در کشورهای مختلفی مانند ایران کشت می‌شود. این گیاه بوته‌ای چند ساله است و رایحه لیمویی قوی دارد که با لمس برگ‌ها و گل‌های آن تشدید می‌شود. این درختچه می‌تواند 2-3 متر ارتفاع داشته باشد و دارای گل‌های کوچک بنفش و سفید است. در ابتدا به لیمو به عنوان افزودنی غذا و طعم دهنده برای غذاهایی مثل مرغ و ماهی و همچنین سالاد، سس، مربا و نوشیدنی‌های مختلف استفاده می‌شد. ولی امروزه به عنوان یک گیاه دارویی محبوب طرفداران زیادی دارد و توصیه می‌شود از خواص بی‌نظیر آن بهره ببرید.

410000 تومان
375000 تومان
خرید کالا

خواص

در زیر 8 مورد از خواص بی نظیر  گیاه به لیمو را با هم بررسی میکنیم:

1-رفع تپش قلب

2-درمان سردرد و میگرن

3- سرگیجه

4 بهبود حالات عصبی و خستگی های روحی

5- ایجاد آرامش

6-درمان بی خوابی و تقویت معده از خواص برگ به لیمو است.

نحوه مصرف

طرز تهیه دمنوش به لیمو به روش ساده

در این روش کافیست شما یک قاشق غذاخوری برگ به لیمو را در آبی با درجه حرارت ۸۰  ریخته و ۲۰ دقیقه صبر کنید. شما می‌توانید به لیمو را با حرارت کم در قوری نیز دم کنید همچنین می‌توانید از عسل به عنوان مکمل برای این دمنوش استفاده کنید، چرا که عسل موجب از بین رفتن تلخی به لیمو می‌شود.

طرز تهیه دمنوش به لیمو با بهار نارنج

برای تهیه این دمنوش باید نصف مقدار به لیمو،  بهار نارنج اضافه کنید و به روش فوق دمنوش خود را دم کنید. اگر میزان بهار نارنج را بیشتر کنید مزه بهار نارنج غالب می‌شود. (بهار نارنج از جمله گیاه‌ های خوش عطری است که هم خانواده به لیمو بوده و ترکیب آن‌ ها یک نوشیدنی خوش طعم و خوش عطر را به وجود می‌آورد. از طرفی خواص به لیمو بسیار نزدیک به خواص بهار نارنج است، بهار نارنج نیز دارای خواص رفع بی خوابی،  رفع استرس و اضطراب، آرامش بخشی، ضد نفخ بودن و همچنین اشتها آوری و برطرف کردن میگرن است)

طرز تهیه دمنوش به لیمو با گل گاوزبان

برای تهیه این دمنوش نیز باید یک پیمانه به لیمو و نصف پیمانه گل گاوزبان را در آب با درجه حرارت ۸۰ ریخته و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. در این صورت دمنوش شما عطر و رنگ بهتری را خواهد داشت دمنوش به لیمو و گل گاوزبان از خوش عطر ترین و پرطرفدارترین دمنوش‌ های ایرانی به حساب می‌آید. در بیشتر اوقات  دمنوش گل گاوزبان را با لیموی تازه و یا لیمو عمانی دم می‌کنند (گل گاوزبان را به خاطر خواص متفاوتی که از به لیمو دارد می‌توان مکمل آن دانست و تنها شباهتی که این دو گیاه با یکدیگر دارند تاثیری است که برای عوارض سرماخوردگی می‌گذارند. ازجمله فواید گل گاوزبان می‌توان به رفع مشکلات پوستی همچون آکنه و جوش، بهبود دیابت و تنظیم قند خون، رفع کردن فشار خون، برطرف کردن کم خونی و همچنین کاهش تورم و التهاب بدن اشاره کرد)

طرز تهیه دمنوش به لیمو با چای سبز

برای دم کردن این دمنوش شما می‌توانید بنا بر سلیقه و ذائقه خود نسبت مساوی و یا یک به ۲ لیمو و چای سبز را در آب با درجه حرارت ۸۰ درجه ریخته و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. (چای سبز از جمله دمنوش‌ های شناخته شده است که دارای فواید بسیاری از جمله جلوگیری از پیری زودرس و سرطان، کاهش کلسترول و وزن بالا، بردن ایمنی بدن، محرک انرژی، رفع سموم، بالا بردن استقامت بدنی و کمک به لاغری است‌. اما با این حال برخی به دلیل طعم تلخی که این چای دارد چندان به مصرف آن علاقه نشان نمیدهند بنابراین اگر شما نیز از آن دسته هستید، می‌توانید چای سبز را با به لیمو ترکیب کنید و به این ترتیب دمنوشی با طعم بسیار لطیف تر داشته و از آن لذت ببرید)

ترکیبات